×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۱ بهمن - ۱۴۰۳  
true
true
پروژه ساماندهی کال زرکش تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش پایگاه خبری «چشم شهر» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، سیدابراهیم علیزاده در گفتگویی با اشاره به بازدید اخیر خود از پروژه‌های عمرانی سطح مناطق ۲ و ۱۰ و ۱۲، اظهارکرد: پروژه‌های مختلفی را در این دوره تعریف کردیم که فواید و ثمرات آن، علاوه بر شهر مشهد، مشمول شهرستان مشهد هم می‌شود.

وی گفت: باور داریم که خدمات‌رسانی‌هایی از این دست و ارتقاء سطح کیفی زیست عمومی نقش موثری در جلوگیری از مهاجرات افراد از روستاهای اطراف به شهر مشهد و همچنین تشویق آن‌ها به مهاجرت معکوس دارد.

علیزاده با بیان اینکه یکی از پروژه‌های تعریف شده شاخص در این محدوده که امروز هم از آن بازدید شد، کلان پروژه ساماندهی کال زرکش است، افزود: این پروژه دارای ۴ زیرپروژه بوده که اولین آن، احداث مسیل کار زرکش، به طول ۱٫۸ کیلومتر بوده و حدفاصل بزرگراه پیامبر اعظم(ص) تا بلوار توس است.

رئیس شورای شهرستان مشهد تصریح کرد: تاکنون برای این پروژه ۴۵ میلیارد تومان هزینه شده که پیشرفت ۹۵ درصدی نیز دارد؛ پروژه درحال حاضر در فرآیند تحویل موقت است و علاوه بر اینکه موجب بهبود محیط‌زیست محدوده مسیل می‌شود، جمع‌آوری آب‌های سطحی بخشی از مناطق ۲ و ۱۰ و ۱۲ را هم انجام می‌دهد.

علیزاده با بیان اینکه احداث پل مسیل زرکش، دیگر زیرپروژه تعریف و اجرایی شده است، گفت: این پل، اتصال‌دهنده بزرگراه پیامبراعظم(ص) به روستای زرکش بوده و تسهیل تردد شهروندان را به همراه دارد که با اعتبار ۵٫۲ میلیارد تومانی درحال اجراست و تاکنون ۴۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی از احداث معبر سواره‌رو حاشیه کال زرکش به عنوان دیگر زیرپروژه ساماندهی کال زرکش خبرداد و افزود: با اجرای پروژه مذکور، تمامی معابر فرعی منتهی به حاشیه کال به یکدیگر متصل خواهد شد؛ این پروژه تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته.

رئیس شورای شهرستان مشهد در ادامه به تعریض پل زرکش در بزرگراه پیامبر اعظم ۲۸ اشاره داشت و اظهارکرد: این پروژه با پیشرفت ۸۰ درصدی همراه بوده که علاوه بر ایمن‌سازی تردد خودروها در بزرگراه پیامبر اعظم(ص)، اتصال منطقه ۱۲ به بزرگراه را هم تامین می‌کند.

علیزاده گفت: اجرای مجموع این ۴ زیرپروژه، بالغ بر ۸۲ میلیارد تومان اعتبار می‌طلبد و امیدواریم تا پایان سال شاهد تکمیل و بهره‌برداری از این کلان پروژه باشیم.

وی در ادامه صحبت‌ها، به بازدید از منطقه ۱۲ اشاره داشت و افزود: یکی از اتفاقات خوب صورت گرفته در این منطقه، نهضت آسفالت است؛ تنها در سه محله فردوسی، چهاربرج و کلاته برفی ۱۵۰ هزار مترمربع آسفالت شده است.

علیزاده با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۴۴ پروژه عمرانی افتتاح شده است، تصریح کرد: امسال ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به این منطقه اختصاص یافته و ۳۰ کلان‌پروژه شهری برای آن تعریف شده که قطعا با بهره‌برداری از آن‌ها اتفاقات خوبی را در سطح منطقه شاهد خواهیم بود؛ سهم پروژه‌های شاخص منطقه از کل اعتبارات عمرانی، ۵۳۰ میلیارد تومان است.

وی در ادامه به بازدید از روستای کشف و کال کشف‌رود اشاره داشت و گفت: این کال در مرز محدوده شهری و روستایی قرار گرفته و نیازمند ساماندهی است.

علیزاده افزود: در بازدید اخیر مقرر شد که پس از مکاتبه شهرداری منطقه و دهیاری، تعاملی بین شهرداری مشهد و فرمانداری صورت گیرد تا بتوانیم عملیات ساماندهی این پروژه را کلید بزنیم و شرایط نامطلوب این محدوده بهبود پیدا کند.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true