×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۵  
true
true
اقدامات ویژه سازمان مدیریت پسماند برای برگزاری جشن «پیامبر مهربانی» در تهران

رضا کاظمیان معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر با اشاره به برگزاری جشن باشکوه «پیامبر مهربانی» در امروز -چهارشنبه ۱۹ شهریورماه ۱۴۰۴- در مسیر خیابان کریم‌خان زند حدفاصل میدان هفت‌تیر تا میدان حضرت ولیعصر(عج) اظهار داشت: دستورالعمل ویژه‌ای به مناطق ۲۲ گانه شهر تهران برای ارائه خدمات شهری شایسته و حفظ نظافت و پاکسازی این مسیر ابلاغ شده است.

وی افزود: بر اساس این دستورالعمل، ۱۵۹۰ نفر نیروی انسانی و ۱۰۱ دستگاه ادوات و ماشین‌آلات شامل خودروهای فان حمل پسماند و خودروهای نوماند ویژه جمع‌آوری پسماند خشک از ساعت ۱۶ امروز در مسیر یادشده مستقر خواهند شد. همچنین کارگران خدمات شهری با لباس، تجهیزات انفرادی کامل و مخازن مخصوص پسماند تر و خشک در نقاط پرتجمع و مقابل موکب‌های پذیرایی جانمایی شده‌اند.

کاظمیان با تاکید بر اهمیت ارائه خدمات باکیفیت و درخور جشن ولادت رسول الله(ص)، تصریح کرد: ناظران سازمان به صورت مستمر بر روند نظافت، جمع‌آوری و انتقال به موقع پسماندها در طول مراسم و پس از پایان آن نظارت خواهند داشت. علاوه بر این، خودروهای تانکر آب نیز برای شست‌وشو و آب‌پاشی معابر پس از مراسم به کار گرفته خواهند شد.

معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند در پایان از جانمایی موکب‌های آموزشی و فرهنگی در حوزه تفکیک از مبدأ خبر داد و گفت: این غرفه‌ها با هدف آموزش و فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت پسماند در میان شهروندان فعالیت خواهند کرد تا جشن میلاد پیامبر اعظم(ص) و امام جعفر صادق(ع) در کنار شور معنوی، با جلوه‌ای از نظم، نظافت و مشارکت اجتماعی برگزار شود.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true