×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۵  
true
true
غفلت از پژوهش در سطح کلان کشوری

به گزارش پایگاه خبری «چشم شهر» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، هاشم دائمی در گفتگویی با بیان اینکه امروزه مدیریت شهری پیوسته به دنبال ارتقاء سطح کمی و کیفی ارائه خدمات هستند، اظهارکرد: از سوی دیگر، هرروز شهرها نیازهای جدیدی دارند و لذا به منظور پاسخگویی مطلوب و ارزان به همه این‌ها باید به سمت پژوهش و بهره‌گیری از روش‌های علمی رفت.

وی گفت: متاسفانه با وجود این اهمیت چشمگیر، حوزه پژوهش آنگونه که باید تاکنون در سطح کلان مورد توجه قرار نگرفته و سهم اندکی از اعتبارات را به خود اختصاص داده است.

دائمی افزود: همین نگاه کلان، به حوزه مدیریت‌های شهری هم تسری پیدا کرده ولی خوشبختانه درحال اصلاح بوده و سهم حوزه پژوهش طی سال‌های اخیر افزایش یافته است.

عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، تصریح کرد: این مرکز نماد باورمندی شورای شهر به موضوع مهم و حائز اهمیت «پژوهش» است؛ شورای شهر به عنوان یک نهاد سیاست‌گذار و تصمیم‌گیر باید تصمیماتی کارشناسی‌شده و علمی اتخاذ کند و لذا فعالیت این مرکز در شورای شهر بسیار کارساز است.

دائمی گفت: با حمایت‌های صورت گرفته، مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر مشهد مقدس بسیار خوش درخشیده و در بسیاری از حوزه‌ها، برگزارکننده و مجری «اولین‌ها» بوده که شایسته تقدیر است.

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true