×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  سه شنبه - ۱۲ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
تور بازدید از اماکن تخریب‌شده در حملات دشمن و محل شهادت شهدا برگزار می‌شود

امیر قاسمی، رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر با پرداختن به حملات رژیم صهیونیستی به تهران اظهار کرد: برگزاری تورهای بازدید از اماکن تخریب‌شده و محل شهادت شهدا؛ ویژه شهروندان، خانواده‌های معظم شهدا و نخبگان مناطق از جمله اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.

قاسمی همچنین به اجرای برنامه‌های فاخر فرهنگی از جمله شاهنامه‌خوانی با محوریت داستان «آرَش کمانگیر» اشاره کرد.

به گفته او، این برنامه‌ها در میادین اصلی و معابر پرتردد شهر برگزار می‌شود و با هدف ترویج فرهنگ ایرانی- اسلامی طراحی شده است.

به گفته رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران، اجرای برنامه‌های ابتکاری در حوزه گردشگری و فعال‌سازی و به‌روزرسانی فعالیت‌های مجازی برای معرفی جاذبه‌های گردشگری پایتخت از دیگر محورهای کاری ستاد گردشگری است.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true