×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۵  
true
true
اقدامات شهرداری برای انتقال نخاله‌های ساختمانی از نقاط مورد حمله رژیم صهیونی

مهدی پیرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار شهر، ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر و تقدیر از همراهی همدلانه مردم اظهار کرد: یکی از اقداماتی که ما از شهرداری توقع داشتیم و شهرداری نیز به خوبی عمل کرد، این بود که در فضاهایی که دچار خسارت شدند؛ آواربرداری، پاکسازی معابر و نظافت شهری به سرعت انجام شد.

وی با بیان اینکه مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در این ۱۲ روز تمام تلاش خود را انجام دادند تا اقدامات به بهترین شکل صورت بگیرد، یادآور شد: همکاران شهرداری در تمام حوزه‌ها در تلاش بودند تا به بهترین نحو خدمات رسانی کرده و مردم به روال عادی زندگی خود ادامه دهند؛ این تلاش ارزشمند و قابل تقدیر است.

اقدامات شهرداری برای انتقال نخاله‌های ساختمانی از نقاط مورد حمله رژیم صهیونی

پیرهادی با اعلام اینکه نیروهای مدیریت شهری از جمله آتش‌نشانان در کمترین زمان ممکن توانستند به محل های انفجار برسند، خاطرنشان کرد: این نیروها در سخت‌ترین شرایط اما با عشق و ایثار اطفای حریق و آواربرداری را انجام دادند و توانستند جان تعداد قابل توجهی از شهروندان را در این حوادث نجات دهند.

وی درخصوص انتقال نخاله‌های ساختمانی ناشی از انفجار ساختمان‌ها در ایام جنگ هم گفت: شهرداری در انتقال این نخاله‌ها از سطح معابر که ممکن بود فضای شهری را مخدوش کند، ورود کرد. در حال حاضر نیز به شهرداری مجوز داده شده که هرجایی که دولت از او کمک بخواهد، تمام‌قد کمک کند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: در این شرایط مسئله سازمان و دستگاه مطرح نیست و همه باید با هم وفاق داشته باشند.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true