×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۴ خرداد - ۱۴۰۵  
true
true
محافظت از اتحاد مقدس وظیفه همه ما ایرانی‌هاست

به گزارش خبرنگار شهر، سید احمد علوی در سیصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه امروز کسانی که علاقه بیشتری به نظام دارند، وظیفه سنگین تری دارند و باید صبورتر باشند، اظهار کرد: وقتی مقام معظم رهبری از اتحاد به عنوان اتحاد مقدس یاد می کنند، یعنی چیزی ارزش ندارد که آن را بر هم بزنیم. این وظیفه همه ما ایرانی هاست که از این سپر پولادین محافظت کنیم. دلسوزان نظام باید صبر و گذشت خود را افزایش دهند؛ امروز روز تسویه حساب های سیاسی و غیرسیاسی نیست.

وی ادامه داد: در بسیاری از موارد می توان با گذشت نسبت به موضوعات به اهداف رسید. امید می رود در شورا هم نسبت به مسائل اینگونه نگاه شود. همانطور که قرار شد در بازسازی جنگ، شهرداری با وجود اینکه وظیفه ای نداشت، وارد شود امیدواریم در موارد دیگر نیز شرایط به همین شکل باشد.

علوی با بیان اینکه نیروهای حراست فیزیکی دغدغه هایی دارند که با ما مطرح کردند، یادآور شد: قرار بر این شده که نوع قرارداد آنها از مناطق به متمرکز در یگان حفاظت تبدیل شود که معاون منابع انسانی باید در این خصوص توضیحاتی به آنها ارائه دهد. به ما اعلام شده که تبدیل از ۲۴۴۸ به ۲۴۲۴ داوطلبانه است و کارکنان از آن باخبر نیستند.

وی افزود: نیروهای شهربان و حریم بان نیز زیر نظر مناطق قرار گرفتند و اگر این اتفاق مثبت است، چرا کارکنان حراست فیزیکی از مناطق به یگان حفاظت واگذار می شوند؟ در حال حاضر با توجه به نکاتی که مطرح شد، قضاوتی ندارم اما باید این مباحث به پرسنل نیز اعلام شود.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true