×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۲۵ تیر - ۱۴۰۵  
true
true
ضرورت مستندسازی اقدامات شهرداری در آیین بدرقه امام شهید

به گزارش خبرنگار شهر، سید محمد آقامیری در چهارصد و هجدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تجدید عهد و بیعت با مقام معظم رهبری بود، اظهار کرد: در این مراسم راهبرد حال و آینده جبهه مقاومت را فریاد زدند.

وی با بیان اینکه سرویس های اطلاعاتی ما باید با جدیت دنبال انتقام از جنایتکاران باشند، افزود: مردم نشان دادند وقتی با هم متحد شوند تمام مستکبران عالم را عقب خواهند زد. مردم عراق نیز بدرقه میلیونی از رهبر شهید انجام دادند و اولین میزبانی آنها برای اربعین امسال از امام شهید صورت گرفت.

آقامیری با بیان اینکه شهرداری تهران شبانه روزی برای آماده سازی شرایط برگزاری مراسم تشییع تلاش کرد، یادآور شد: باید در شورا این موضوع را به تصویب برسانیم که شهرداری تهران باید این اقدامات را مستندسازی کند و یک گزارش ماندگار تاریخی تهیه شود.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true