×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  جمعه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۵  
true
true
آغاز همکاری سازمان مدیریت پسماند و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای کنترل علمی حیوانات مضر شهری

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان مدیریت پسماند، رضا کاظمیان معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق این سازمان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۰۰ گروه کنترل جوندگان در ۲۲ منطقه شهری گفت: با توجه به آغاز فصل گرما و افزایش زاد و ولد جانوران موذی، سازمان ضمن حفظ شیوه‌های پیشین کنترل شامل روش‌های ترکیبی شیمیایی و فیزیکی، برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از راهکارهای علمی، ایمن و بهداشتی را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران در دستور کار قرار داده است.

وی با تأکید بر اهمیت استفاده از دانش و تجربه متخصصان در حوزه‌های مرتبط با مدیریت شهری، به برگزاری نشستی مشترک میان نمایندگان سازمان و اساتید دانشکده بهداشت دانشگاه تهران اشاره کرد که در آن، زمینه‌های همکاری و چالش‌های موجود در حوزه کنترل موش و سگ‌های بلاصاحب مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه، متخصصانی از حوزه‌های بهداشت محیط و حرفه‌ای، انگل‌شناسی، حشره‌شناسی، قارچ‌شناسی، ویروس‌شناسی، اقتصاد سلامت، بهداشت مواد غذایی و آموزش بهداشت حضور داشتند.

کاظمیان با بیان اینکه به‌روزرسانی مستمر روش‌های اجرایی در مدیریت پسماند از اولویت‌های سازمان است، افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه تهران در کنترل جمعیت و رفتارهای حیوانات مضر شهری، گامی مؤثر در ارتقای بهداشت عمومی و رضایت شهروندان خواهد بود.

در پایان، معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق سازمان مدیریت پسماند گفت: امیدواریم این همکاری علمی با دانشگاه، به هم‌افزایی در حل معضلات موجود و مقابله با ناقلین بیماری همچنین ارتقای نظام بهداشتی مدیریت شهری منجر شود.

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true