×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  دوشنبه - ۱۴ اردیبهشت - ۱۴۰۵  
true
true
برنامه‌های سازمان زیباسازی شهر تهران برای گرامیداشت «یوم‌الله ۱۳ آبان»

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر از تدارک ویژه این سازمان برای گرامیداشت «یوم‌الله ۱۳ آبان» خبر داد و اظهارکرد: امسال برنامه‌ها در سه محور اصلی طراحی و اجرا می‌شود که شامل محور «استکبارستیزی و آمریکاستیزی»، محور «گرامیداشت روز دانش‌آموز» و محور «اطلاع‌رسانی درباره مراسم ۱۳ آبان» است.

مهدی مذهبی با اشاره به شرایط ویژه امسال و اهمیت تاریخی روز ۱۳ آبان افزود: در بخش استکبارستیزی، امسال رویکرد ضدآمریکایی پررنگ‌تر از سال‌های گذشته دنبال می‌شود. به‌ویژه با توجه به حوادث اخیر و تجاوز آمریکا به خاک کشورمان، تأکید بر بازنمایی دشمنی‌های نظام سلطه در برنامه‌های فرهنگی و تبلیغاتی شهر بیشتر خواهد بود.

وی درباره محور گرامیداشت روز دانش‌آموز اظهار کرد: در این بخش از تصاویر شهدای دانش‌آموز جنگ ۱۲روزه به‌عنوان الگوهای الهام‌بخش برای نسل نوجوان امروز استفاده می‌شود تا مسیر خودباوری و موفقیت آنان تداوم یابد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی خاطرنشان کرد: در محور سوم نیز اطلاع‌رسانی درباره زمان و جزئیات مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان از طریق سازه‌های شهری و رسانه‌های محیطی انجام می‌شود و تبلیغات محیطی ویژه‌ای با تمرکز بر خیابان طالقانی پیش‌بینی شده است.

مذهبی با اشاره به حوزه تبلیغات شهری گفت: نصب و اجرای المان‌ها و سازه‌های ویژه مرتبط با این روز در سطح شهر تهران در دستور کار است. همچنین طراحی محیطی متناسب با مراسم اصلی و اجرای فضاسازی‌های موقت در نقاط پرتردد شهر انجام می‌شود.

وی افزود: در این راستا ۱۲۰ عرشه و ۱۲۰ پرتابل نیز برای اکران ویژه این مناسبت در سطح شهر مورد استفاده قرار گرفته است.

مذهبی ادامه داد: تاکنون حدود ۶۰۰ مترمربع اسپیس‌فریم و ۴۰۰ مترمربع داربست برای فضاسازی و اجرای برنامه‌ها نصب شده است.

به گفته وی، برخی از المان‌ها با محوریت نوجوانان و دانش‌آموزان طراحی شده‌اند تا ضمن تقویت حس همبستگی نسل جوان، جذابیت بصری فضاهای شهری افزایش یابد.

مدیرعامل سازمان زیباسازی در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات انجام‌شده در ایام فاطمیه اول اشاره کرد و گفت: در این ایام، ۶۰۰۰ تخته پرچم پایه کوتاه با طرح مصوب ایام فاطمیه چاپ و نصب شده و ۵۰ تخته پرچم پایه بلند با طرح مشکی و مصوب این ایام به اهتزاز درآمده است. همچنین ۲۰۰ هزار مترطول ریسه پارچه‌ای مشکی و ۷۰ تخته نماپرچم با طرح‌های ویژه ایام فاطمیه در سطح شهر نصب شده است.

مذهبی در پایان با بیان اینکه امسال تفاوت محسوسی نسبت به سال‌های گذشته در برنامه‌ها مشاهده می‌شود، گفت: رویکرد برنامه های امسال با تأکید بر جنگ دوازده‌روزه و تشدید خصومت‌های آمریکا علیه ایران، رنگ و بوی استکبارستیزانه‌تری خواهد داشت.
انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true