×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۵  
true
true
اسکان و خدمت‌رسانی به زائران مراسم وداع در ۹۵۰ بوستان پایتخت

به گزارش شهر، عباسعلی نوبخت مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران ، با اشاره به آخرین اقدامات در حوزه اسکان بوستان‌ها، اظهار کرد: ارائه خدمات به زائران شرکت کننده در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در ۹۵۰ بوستان آغاز شده که برخی از این بوستان‌ها در قالب زائر شهر فعالیت دارند و برخی اسکان ندارند و تنها از خدمات آنها مانند پارکینگ، نمازخانه، مسجد و … استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: بوستان‌های ارم، باغ راه حضرت زهرا، یاس فاطمی، بوستان‌های پردیسان، نهج البلاغه، ملت، باغ کتاب، پلیس، رازی، پارک شهر، سرخه حصار، آزادگان، بعثت، ولایت، چیتگر، ساحل، بسیج، باغ کتاب و پردیس‌های بانوان از جمله بوستان‌هایی هستند که در قالب زائر شهر فعالیت دارند.

مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران در خصوص خدمات ارائه شده در بوستان‌ها، تصریح کرد: خدمات تعبیه سرویس بهداشتی و نمازخانه در برخی از بوستان‌ها، ایجاد پارکینگ و خدمات پذیرایی از جمله توزیع آب طی این سه روز ارائه خواهد شد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

false
true
true
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


true